25 de gen. 2015

No entenem la Passivitat respecte a la seguretat dels ajuntaments de SAV i SPV i de la Junta de a EUC

No ho podem entendre!! Tot i haver-ho demanat a la Junta de la EUC i que el PUSA ho portés als plens de SAV, no es pot entendre com ni els Ajuntaments, ni els alcaldes/essa, ni la Junta de la EUC hagin mogut peça o hagin parlat amb afectats per buscar tranquilitzar la ciutadania i buscar solucions.

Mentres, a Les Pungoles i Alfou continua el degoteig de robatoris amb i sense gent present a les cases.

Es pot arribar a entendre (o creure) que no hi hagin diners per Seguretat Privada i més agents, ...

però NO hi han diners per càmeres i cartells de zones videovigilades com elements disuasoris?? 

NO hi han calers per fer campanyes informatives de criteris de seguretat a les urbanitzacions amb els Mossos, com van oferir l'alcaldessa i el Sr. Ginesta a la petició del PUSA en el Ple (S'han oblidat per tanta obra a fer de cop al nucli urbà i guanyar vots)?? 

Perquè la Junta de la EUC tampoc hi fa res al respecte dels elements disuasoris i demanar notificar els robatoris per fer perdre el temps als veïns??

I que podem esperar de l'alacalde de Sant Pere de Vilamajor??......encara menys....no venen ni a veure el barri de tant en tant.

Cartells de zona videovigilada com element disuasori


El que NO HI HAés capacitat i voluntat política per resoldre els problemes dels votants de les urbanitzacions........"PERQUÈ NO INTERESEN I ESTAN ALLÀ LLUNY PERQUÈ HAN VOLGUT QUALITAT DE VIDA (Com va dir l'alacaldessa a la TV....)", i si no sortim al carrer i fem soroll o governem a l'ajuntament, AIXÍ SEGUIREM MOLTS ANYS!!! Pagant impostos com tothom i menys assistits i servits que ningú!!

PUSA tornarà a preguntar en el proper Ple per fer cridar o treure els colors als de sempre.... ja ho va fer el Ple passat però per insistir que no quedi!!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Quan tinguem una victima vindran els laments i les paraules vuides. Que trist.