21 de gen. 2015

Resum de la reunió de Gent de Pungoles

El passat diumenge 18/02 la "Gent de Pungoles" es van reunir (al voltant de 20  pungoleros/es) i aquí tenim el resum de les conclusions de la mateixa, per seguir treballant per unes Pungoles sociocultural i esportivament més vives i potents.

RESUM SEGONS ORDRE DEL DIA:

1. Es va concloure aprofitar els estatuts de l'Associació de Veïns de Les Pungoles fundada fa 4 anys per vehicular 'Gent de Pungoles' i agafar el relleu als anteriors responsables de l'organigrama: Es va escollir com a nova Presidenta Mar Rabassa, nou Secretari David Ferrando, i tresorer pendent de confirmar el relleu o mantenir l'actual.


2. Vies de contacte i comunicació: grup de Whatssap, bloc pungoles... Es promou la difusió boca/orella per informar a veïns que s'adhereixin a la iniciativa. També com a sistema d'alerta e informació constant entre pungoleros.


3. S'acorda i es fixa data per organitzar i recuperar una Festa Major i de Benvinguda a l'estiu (11/07/2015) amb correcarrers, inflables, activitats infantils, esportives, sopar i festa musical. Seria una barreja de Sant Joan i Festa Major de Les Pungoles

4. Altres activitats que es volen treballar progressivament: Tió, alternativa a Halloween, campionat ping-pong, festes temàtiques, rifes...

5. Es convoca PROPERA REUNIÓ per acabar de depulir programa de Festa Major: 15/03/2015 a les 11:00 hores. Lloc per determinar. S'anira avançant a través de xat de whatsapp.


6. Es proposa facilitar correus electrònics per ampliar vies de info.Gent de Pungoles


Amb la il.lusió que es va veure podem afirmar que anem per molt bon camí......us apunteu??