5 de febr. 2015

Els pungoleros comencen a actuar per demanar actuacions sobre el Parc de Pungoles. PUSA assessora i en farà seguiment

Aquest Blog i el regidor del PUSA van orientar en l'enviament i han rebut còpia dels correu que un pungolero/a ha fet arribar a l'alacaldessa de Sant Antoni de Vilamajor i els seus regidors sobre el deteriorament i les condicions de inseguretat en que es troba el parc infantil propi de Les Pungoles.

En el correu el pungolero/a manifesta amb imatges adjuntes l'evident despreocupació i manteniment que realitza l'Ajuntament de Sant Antoni d'aquestes infrastructures municipals i de les instal.lacions anexes. Adjuntem el correu origina segons petició i autorització de la pungolera.

PUSA ja s'ha compromés a fer-ne una expossició i seguiment del tema en el proper Ple, i farà una recordatori formal a l'Alacaldessa i regidor d'urbanisme de la seva reparació.

Ha passat el mateix amb el tema de seguretat, respecte robatoris i ocupació. Agraïm i aplaudim aquestes iniciatives, esforços i empentes veinals que sempre tindran el recolzament, difusió i seguiment d'aquest Blog i la gent del PUSA.

Ens sorprén amb quina pocavergonya, l'alcaldessa i els seu equip de govern de Sant Antoni de Vilamajor es volen atribuïr el mèrit d'arreglar les coses (justa ara abans de les eleccions) després que siguin els veïns i el PUSA qui hagin demanat insistenment que siguin reparades sense resposta fins ara.

"Benvolguts regidor i alcaldessa,

Escric aquest email per posar de manifest la meva preocupació per l'estat del parc de les Pungoles. Cada cop som més famílies amb nens que vivim a les Pungoles i avui per avui no tenim cap parc en condicions. 

A continuació detallo els principals problemes detectats:

-  Tot i disposar de faroles, aquestes no s'encenen quan és fosc, el que provoca que en els mesos d'hivern a les 17:30 els nens ja no poden jugar i creuar la pineda es fa molt dificil degut a la il·luminació inexistent.

-  L'estructura del parc està molt danyada desde fa anys (adjunto foto Estructura trencada1.jpg, Estructura trencada2.jpg, Estructura trencada3.jpg, Estructura trencada4.jpg) on els nens podrien caure desde una alçada de 1,5 metres.- Just a sota dels gronxadors es veuen apareixer una sèrie de totxos (imagino del parc antic) on els nens si cauen es podrien fer molt mal. Adjunto foto- La pista de patinatge està inservible. Adjunto fotos- Al costat de les pistes de tennis hi cablejat al descobert. Adjunto foto:Per acabar, m'agradaria recalcar que només esperem el mateix tracte que té el nucli urbà, està molt bé que s'inverteixi en actualitzar parcs del nucli, però també caldria mantenir en bones condicions els altres parcs. "