4 de febr. 2015

Millores en seguretat gràcies a que demanem i fem soroll

Gràcies a les peticions dels pungoleros i el compromís que va aconseguir el PUSA en el darrer Ple , i la por generalitzada que s'ha fet latent en els xats i les xarxes socials, sembla que la presència policial a les entrades i els carrers de Les Pungoles s'ha fet més evident.

Ens entristeix dir que els problemes amb els ocupes van creixent dia a dia, amb carreres per les urbanitzacions, crits i denúncies dels veïns

Esperem que aquestes mesures actives no s'aturin aquí i durin només 4 dies per calalr les queixes, i vagin acompanyades de mesures dissuasòries passives que ja fa temps que demanem els pungoleros.

Ja hem dit que cal insistir-hi per totes bandes, i si cal mobilitzar-nos per fer el soroll que calgui devant de la mala gestió de l'alcaldessa i alcalde de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor i els seus regidors.

Recordeu que això no són mesures gratuites ja que molts veïns ho han tingut que implorar-ho i el PUSA ha tingut que insistir-hi en els Plens, amb la vergonyosa resposta del Sr. Ginesta (Regidor de Governació) i el silenci de l'alcaldessa que vau poder veure. De Sant pere no podem esperar gaire cosa donats alguns correus que hem rebut. Cobrar si que cobren!!!