23 de febr. 2015

PUSA busca solucions per millorar la banda ampla


El divendres passat, la gent del PUSA es reunir amb responsables de l’ empresa Ticae ( amb oficina al viver d’ empreses de Cardedeu ) i van demanar possibles solucions per tal que internet arribi als veïns de les urbanitzacions i el poble en millors condicions que les actuals, amb uns nivells de velocitat de baixada i pujada raonablement ràpids.

Des de la fundació Guiffi, i a través de la instal·ladora Ticae van oferir dos possibilitats per millorar la connexió en xarxa: La fibra òptica aèria i el sistema guiffi, a partir de nòduls i repetidors.

La primera fotografia mostra l’ antena Antena casa Guiffirepetidora del senyal. En principi amb una n’ hi ha prou. L’ antena per ella mateixa està formada per 4 antenes encarades als 4 punts cardinals i de uns 40 cm de llargada per 10 d’ amplada. La resta és el màtil. Aquesta antena es podria col·locar als dipòsits d’Alfou, o a les pistes esportives de les urbanitzacions de Can Miret i Les Pungoles.

A Sant Pere ja s’ ha iniciat el projecte i hem de pensar que Can Vila sortirà beneficiada també.

La foto mostra l’ antena que col·locariem a la façana de casa nostra, com veieu forá petita, com un ratolí d’ ordinador aproximadament.

El costs és de 30 eur mes amb IVA, i 200 d’ instal·lació. Inclou 10 Mb de velocitat, línia de telèfon fixa inclosa. PUSA està negociant incloure el mòbil dins una oferta compacta.

És prioritari, per això, que els governs dels ajuntaments lluitesin per portar la fibra òptica a Sant Antoni i les urbanitzacions amb uns costos més que assequibles dels actuals.

2 comentaris:

Joaquim ha dit...

Menys mal que hi ha qui mou un tema tan bàsic.
Desitjo que aquesta o una altra sol.lucio s'apliqui quant abans.
Un fort reconeixement.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Joaquim, hi han solucions que pots aplicar de forma inmediata. Demana una peova de cobertura a http://nlaire.cat que ja té la infraestructura de connexió desplegada i si tens cobertura podras tenir connexió a Internet i telèfon fix.