25 de març 2015

Sandra Parejo: esmorzar amb una escriptora de Vilamajor

Sandra Parejo és veïna de Sant Pere i va ser entrevistada per la gent del PUSA, que ens ha cedit aquesta informació. La Sandra és mestre i escriptora a temps parcial, el seu primer llibre es diu “Cógetelo” i és una novel·la romàntica que poc té a veure amb el tòpic carrincló. Una història d’ amor, de dues persones que no volen enamorar-se, un viatge des de la desconfiança a enamorar-se fins la lluita per mantenir uns ideals comuns.
La Sandra no sols és autodidacta en la feina d’ escriptora, sinó que també és la seva pròpia empresària i comercial. Per mitjà de les xarxes socials i amazon, ha venut ja més de 4.000 exemplars en poc més de 4 mesos. Tot un èxit tenint en compte els temps que corren. El llibre es pot demanar en paper, físicament o mitjançant descàrrega on line, el preu és super assequible, 11 euros.
Vilamajor és terra de talent, hem tingut en Jaume Rodés, i tenim a la Teresa Sagrera, a l’Enric Planes, a l’Higini o en Ferran Sarrià. És un privilegi poder gaudir cada dia de tant talent a un tomb de casa.