20 de maig 2015

No ens podem confiar.....no ens volen cap bé!!

 De cara al vot del proper diumenge només us volem recordar qui és qui....

El candidat que veureu en el següent cartell de ERC penjat als carrers de Les Pungoles va afirmar en un ple "que el millor que es podia fer amb les instal.lacions esportives de Les Pungoles era passar un Bulldozer per sobre". Cap Moció municipal i poca feina pel sou ben cobrat i pujat només començar!!

Vol passar un buldozer per les instal.lacions esportives de Les PungolesEls següents que ens demanen el vot en aquest cartell són el Sr. Ginesta i el que va ser candidat del PP, Felipe Garrido. El Sr Ginesta no ha volgut saber res de les urbanitzacions en 4 anys, fins i tot quan es van produïr els robatoris sent ell Regidor de Governació. Ni una trucada ni una vista als afectats, i cap actuació fins que PUSA li va treure els colors en un ple. L'altre candidat de la imatge és l'antic regidor del PP que per no perdre el sou quan el partit el va obligar a trencar el pacte amb CiU, va decidir deixar el partit i seguir cobrant. I ara juntets de la mà per seguir cobrant.

Antic regidor del PP i Ginesta volen seguir (ara juntets) cobrant sense fer res


I que hem de dir de l'alcaladessa de CiU que ja va quedar retratada en programa del Cuní i que no ha volgut saber res de les urbanitzacions fins ara que toca votar. Una alcaldessa que ara no vol fer el que ha fet Sant Pere de Vilamajor a Les Pungoles perquè se li acabaria el xollo de cobrar IBI de les urbanitzacions i invertir-lo en el nucli urbà. Ni recepció ni inversions....inclús ens cobrava més de residus per menys servei sinó ho arriba a denunciar el PUSA.Que no us enganyi el Photoshop.....ON HAN ESTAT FINS ARA?? ......NO ENS VOLEN CAP BÉ.....VETLLEN PEL SEU INTERÉS ALLÀ ON ÉLS HI CONVÉ. Són els mateixos que només arribar al govern es van pujar el sou.

Si no votem diumenge, ells continuaran fent la seva com fins ara lliurement tot i la feina de l'oposició. Estem molt aprop de tancar el xiringuito que tenen i que les urbanitzacions comencem a tenir el que ens pertany.....NO DEIXEU QUE ES RIGUIN DE NOSALTRES QUATRE ANYS MÉS!!

5 comentaris:

Jesús Lera ha dit...

Realment és patètic, les ganes que teniu de posar brega i manipular la informació. Des de el meu bloc us faig una ampli reportatge. http://jesuslera.blogspot.com.es/
Salut!

Pungoles-opina ha dit...

Ens sap greu, Sr.Lera, que el que ha quedat reflexat en les actes dels plens li resulti manipulat...potser si repasa el que vostè ha fet al llarg del mandat veurà que és cobrar i aportar ben poquet pel seu municipi!!

Anònim ha dit...

No veieu més enllà de les urbanitzacions. No oblideu que les urbanitzacions formen part del poble, no el poble de les urbanitzacions. La pena és que la gent us recolza a partir de les vostres mentides.

Pungoles-opina ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pungoles-opina ha dit...

Normalment no responem anònims, però no considerem que aquest Bloc digui mentides i que la gent voti sense prou criteri de separar veritat de mentida com planteja anterior comentari anònim....potser les mentides les diuen aquells que intenten amagar sota temes supramunicipals la poca feina feta o que les urbanitzacións som una majoria cada dia més forta i que estem fartes de ser menyspreats.