8 de maig 2015

Quin és el vot útil per Les Pungoles??.......No hi ha dubte

En les inminents Eleccions Municipals del proper 24 de Maig és un important moment pel futur del nostre patrimoni de Les Pungoles i el seu valor econòmic de futur, així com per la qualitat de vida dels que hi viuen en ells. El primer de tot és evident que CAL ANAR A VOTAR pel bé del que és nostre i el valor del nostre patrimoni pungolero.

Alhora, els administradors i col.laboradors d'aquest Bloc us volem demanar més que mai una reflexió al respecte de què votar en aquestes municipals. Cal reflexionar, si volem donar un vot útil per Les Pungoles, sobre quelcom ha passat en els darrers 4 anys de mandat a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i qui ha fet què (Potser serem reiteratius). Entrem en detalls??

-Qui va portar a la TV (Programa Cuní) la problemàtica d'inversions a les urbanitzacions i la mala gestió del nostre municipi (amb una resposta intolerable de l'alcaldessa al final del vídeo)?
Va ser la gent del PUSA al 2013

- Qui va apretar al govern actual per les millores de les intal.lacions esportives, vestuaris i el seu manteniment i gestió??

http://www.lespungolesopina.com/2012/07/ja-tenim-guixetes-al-vestuari.html
http://www.lespungolesopina.com/2014/07/millores-si-pero-gestio.html
http://www.pusa.cat/2014/05/preocupacio-per-la-situacio-de-la-instal-lacio-esportiva-municipal-de-les-pungoles/

Darrera sempre ha estat el PUSA

- Qui ha pressionat des de l'oposició per aconseguir un augment del 15% de les subvencions a les urbanitzacion durant el mandat?

Va ser el PUSA

- Qui va crear els xats que han unit i comunicat la gent de Les Pungoles i altres urbanitzacions en temes de AAVV, seguretat i temes d'interés general?

Van ser els regidors del PUSA

- Qui ha impulsat la recuperació de la AAVV de Les Pungoles que ha fet una gran feina i activitat dels darrers messos?

http://www.lespungolesopina.com/2015/03/la-aavv-de-pungoles-gent-de-pungoles.html

Va ser el PUSA

- Qui ha creat i repartit la revista VEU ALTA sobre problemes de les urbanitzacions i amb la partcipació dels veïns?

http://www.lespungolesopina.com/2015/04/el-veu-alta-3-ja-esta-les-busties.html

La gent del PUSA

- Qui ha mantingut informada a la gent de les urbanitzacions a través de les actes del Plens que ens feien arribar i a través de les seves Webs, Facebooks i Twitter?

www.pusa.cat

Només el PUSA

- Qui va conseguir millorar aquesta situació que tenien alguns pungoleros devant de casa??


Va ser el PUSA....

- Qui va aconseguir la recollida selectiva més justa i equilibrada respecte el Nucli Urbà, on pagàvem més i rebiem molt ménys servei?


http://www.pusa.cat/2013/11/ho-hem-aconseguit-recollida-selectiva-igual-per-a-tots/

Va ser el PUSA també amb el seu recurs administratiu.

- Qui va pressionar el regidor de governació i l'alcaldessa perquè prenguessin cartes respecte els robatoris a les urbanitzacions??
- Qui ha demanat reiteradament a Ajuntaments i EUC la reparació de l'asfaltat d'accessos i carrers a Les Pungoles?

http://www.pusa.cat/2014/05/pusa-demana-a-la-junta-de-la-euc-que-reclami-reparacio-de-lacces-a-les-pungoles/

Els regidors del PUSA

- Qui va emènyer a la EUC perquè demanessin la millora d'estètica de les rotondes de la Ctra de Cànoves??

http://www.lespungolesopina.com/2014/09/les-comparacions-son-odioses-rotondes.html

Van ser de nou els Regidors del PUSA

- Qui va exigir que es rectifiquéssin els cartells d'entrada a les urbanitzacions on no sortia can Miret??

http://www.lespungolesopina.com/2014/06/en-aquest-cartell-no-surt-can-miret.html

Va ser de nou el PUSA

- Qui ha fet xerrades sobre opcions a la manca d'internet o sobre el dèficit d'inversions a les urbanitzacions?

La gent del PUSA

- Qui va intentar recuperar la Festa Major de Les Pungoles (cotxes antics i inflables) i van organitzar el Tió de Les Pungoles del darrer any?

http://www.lespungolesopina.com/2011/07/ja-el-teniu-aquiel-video-creatiu-del.html

Els regidors del PUSA

- Qui ha fet donacions periòdiques a Vilanimal??

També el PUSA

Tot això i molt més ha sigut feina feta pel PUSA que com veieu ha sigut notícia i un fet. Sempre treballant des de l'oposició, i allunyant-se d'ideals i temes supramunicipals que no ens afecten directament al nostre benestar i patrimoni. PUSA ha fet carrer i ha lluitat per nosaltres


I què han fet ELS QUE GOVERNAVEN (CiU, ERC, Ginesta i PP)  en aquet mandat??.........RES DE RES.......!! Més ben dit menysprear, restar i oblidar les urbanitzacions...

- PP i el seu regidor d'esports trànsfuga ha regalat i deixat morir l'activitat de les instal.lacions de Les Pungoles, mentre invertia i arreglava on ell anava a jugar a Pàdel. Aquest senyor va aprovar en ple una moció per un carnet únic en totes les instal.lacions municipals que no ha complert. Ara torna a canviar de xaqueta i va amb Ginesta.....Es pot confiar amb un trànsfuga que no compleix el que aprova en els plens??

- El regidor de ERC van arribar a dir "que el millor per les instal.lacions esportives de Les Pungoles era passar un Buldozer".Aquí sota teniu enllaç a acta del Ple amb les seves declaracions. Quina por pel nostre tenis i la nostra piscina??

http://www.lespungolesopina.com/2014/10/resum-de-lacta-del-ple-del-mes-de.html

- AiV i Ginesta l'únic que han fet és penjar aquest cartell, i no ha aportat res més que crits als plens sense cap moció ni proposta per les urbanitzacions (silenci i cobrar sou). Ni tan sol una visita com a regidor de governació als afectats de robatoris... PUSA li va tenir que demanar que fes alguna cosa per la seguretat devant dels robatoris. Si ens roben??....que ens donguin!!- I de CiU i la seva alcaldessa què podem dir quan només apareixen a demanar que volem just abans de votar sense cap guió. L'alcaldessa no ha vingut a cap assemblea de la EUC, i ara que Sant Pere de V ens recepciona, ella diu que no es pot fer i que és il.legal (com que no es salta la il.legalitat estatal quan vol).... què no ho saben encara que ens falla? ara volen saber quins problemes tenim? Tot ho diu aquest vídeo en el seu tram final....això és el que senten de veritat i el que faran per nosaltres.... (NO US HO PERDEU AL FINAL). Espereu quelcom d'una alcaldessa que pensa així de nosaltres??Crec que no cal reflexionar en excés per veure quin és el veritable vot útil per evitar que Sant Antoni de Vilamajor s'aprofiti del nostre IBI i impostos directes i indirectes, i ens deixi en l'oblit, i per culpa d'això el nostre patrimoni i vida social vagi perdent valor....

Nosaltres ho hem tingut sempre clar...... PUSA és el que Cal si volem canviar les coses i que les urbanitzacions tinguem el que ens mereixem. Aquí teniu el seu programa