25 de juny 2015

Resposta Regidor Urbanisme (Lera) a tema antena.... No passa res però a casa vostra!!

Rebuda per veïna de Pungoles

Enviada per J.Lera (ERC) Regidor nou d'urbanisme.

"En resposta al vostre correu us envio l'informe de la Generalitat sobre els nivells d'exposició a camps electromagnètics. La informació és rellevant i rigorosa i s'ha de tenir en compte que a Catalunya és força restrictiva. A la pàgina nº 7 fa una comparativa de les emissions del WiFi i dels forns microones netament superiors a la telefonia mòbil.

http://www.santantonidevilamajor.cat/actualitat/noticies/2015/06/22/sol-licituds-de-telefonica-per-a-la-instal-lacio-de-dues-antenes-de-telefonia-mobil

En aquesta pàgina trobaràs la petició que ha fet Telefònica Móviles, i ara cal veure el dictamen de l'enginyer i de l'arquitecte si es conforme la instal·lació en el lloc escollit. La Diputació de Barcelona posa a disposició dels ajuntaments un servei de control de les emissions de les antenes, per garantir que totes compleixen la normativa sobre emissions electromagnètiques.

Penso que no hem de dramatitzar les possibles conseqüències que podria tenir una antena de telefonia mòbil de les característiques que volen instal·lar, quan l'enemic el tenim a casa en forma de forn microones o de router amb wifi. 

En aquest moments no disposo de més informació i espero que amb aquesta aportació, pugui transmetre la tranquil·litat necessària.

Salutacions cordials."Doncs llavors al teu jardí diríem nosaltres