10 de jul. 2015

Incendi proper a Alfou

La darrera setamana es va produïr un incendi que va afectar el barri de Bellavista de Cardedeu, proper a la urbanització de Sant Julià d’Alfou. Una quinzena de dotacions dels bombers, i cinc dispositius aeris, a més a més de membres de protecció civil, ADF i veïns i veïnes, van contribuïr per controlar primer el perímetre i apagar després aquest incendi que no va causar víctimes, però que va afectar a un parell de cotxes i cases de la zona.
L’incendi ha originat preocupació i temor entre els veïns i veïnes de les diferents urbanitzacions de SAV, especialment els més propers a la zona afectada, i els grups de whatsapp d’Alfou, Les Pungoles i Can Miret han estat recollint, en temps real, l’evolució del mateix.
Volem agrair a l’ ajuntament de SAV la ràpida resposta i la fluidesa en la informació als regidors del PUSA, que ha estat permanent. L’ Alcaldessa personalment, i en Jordi Sibina, regidor del PUSA han estat presents al lloc dels fet per donar suport als veïns i tranquilitzar-los.
Les altes temperatures i la manca de pluges, a més a més del mal estat d’alguns boscos i parcel·les fa que el risc d’incendis a la nostra zona sigui molt alt, amb la qual cosa hem d’extremar la precaució i, al mínim indici de foc, trucar ràpidament al 112. Recordem que Les Pungoles té un PAU que caldria informar més i millor als veïns de Les Pungoles
Incendi a Alfou-Cardedeu