13 d’ag. 2015

Festes majors de Sant Antoni 55, urbanitzacions 0

Les Festes Majors d’enguany, tindran 55 actes diferents durant els 5 dies de festa. Campionats de petanca, de truites, de pintura, concerts, teatre, correfocs, quads, botifarrades populars, bicicletades, concerts, sardanes, corre aigua, espectacles amb bombolles de sabó, ioga, cercaviles, contes per la mainada, exposicions, etc. Tots els actes al nucli urbà, cap a les urbanitzacions. Un cop més se’ns diu que PUSA vol dividir el municipi, que separem enlloc de voler unirnos, que volem segregar en lloc d’ajuntar. Però els fets són tossuts. Aquest any, com sempre, les urbanitzacions queden excloses de les festes majors que paguem entre tots i que a tots ens agradaria gaudir, participar i formar-ne part.

PUSA de clamar davant el desert de la ignorància dels polítics que s’omplen la boca de paraules i que a l’hora de la veritat fracturen amb fets el municipi en dues realitats. Els veïns de les urbanitzacions, els marginats, els privilegiats, els de fora, i els del poble que són per aquest govern, l únic Vilamajor.
Sort que la AAVV de Les Pungoles, amb esforç i bon criteri, sí que organitza coses a Pungoles, sinó estaríem ben avorrits.