2 d’ag. 2015

Vídeos de Propostes i precs del PUSA i respostes en el darrer Ple de mes de Juliol: Piscina i Urnes

Juntament amb una Moció per declarar persona No grata en SAV al assassí del Lleó Cecil, el PUSA ha presentat diferents precs dels quals ens han començat a fer arribar gravacions.

El primer és un prec per portar les Urnes a les urbanitzacións en les següents eleccions (27S,....) i facilitar el vot dels veïns amb dificultats de mobilitat i augmentar la participació en les urbanitzacions. Sense resposta concreta de l'alcaldessa..... (resta al núvol)
Una altra prec i consulta que va fer el regidor del PUSA, Israel Sugranyes, va ser per demanar explicacions del perquè no es va fer jornada de portes obertes a la piscina municipal de Les Pungoles el dia de la Festa Major de la urbanització....(Una excusa que la regidora de Cultura i l'alcaldessa finalment no van poder justificar fent pilotes fóra)

Aquestes són dos de les propostes, precs i consultes fetes al Ple del passat dijous on també es va pregutar (s'anirant publicant vídeos) per:

- Incendis i PAU a les urbanitzacions (Implantació i Simulacres). Neteja de franjes amb conveni entre ajuntaments. Gran resposta alcaldessa.....tornem a les pilotes fora...i poc informada sobre la llei.
- Aparcament camp futbol a Alfou.
- Situació i dates instal.lació fibra óptica i noves ubicacions antena
- Aplicació fitosanitaris a Can Miret. Quins??
...

Us anirem informant

1 comentari:

Anònim ha dit...

En sembla que anais una mica accelerats. Les mateixes explicacions amb més serenitat guanyaríen...