21 de set. 2015

La lacra dels robatoris continua a Les Pungoles.... la preocupació segueix creixent

La família Esteller ens ha informat que aquest darrer cp de setmana han entrat a robar a casa seva, carrer Puigmal amb cantonada Collformic. El robatori sembla haver-se produït entre les 20h del divendres i les 11h del diumenge. Sentim molt el malestar dels veïns afectats i esperem que els responsables siguin capturats lo abans possible amb la implicació de les administracions pertinents....la por creix i el xat de Gent de Pungoles bull cada dia més....i ni rastre de alcaldesses ni regidors de govern pels nostres carrers. Només el PUSA està seguint el problema des de l'oposició i sense més eines que la que els veïns els hi aporten.

Han trencat una finestra i s'han emportat un televisor, altaveu, 2 guitarres, karcher, bicicleta, caixa d'eines i estris de cuina,etc...

PUSA està fent un inventari manual dels robatoris, ja que l'ajuntament de SAV i la seva alcaldessa no es digana a facilitar-lo des de fa 6 mesos (ni fa ni deixa fer).

Puigmal amb Collformic

1 comentari:

Anònim ha dit...

No s'està fent desde el Consistori en matèria de seguretat. O almenys aquesta és la sensació. I els lladres s'anadonen i s'aprofiten.

¿Qui és el regidor de seguretat a SAV?

A vosaltres no se que us assembla, però dóna sempre la sensació d'abandonament les Urbanitzacions de St Antoni; manca d'agents voltant amb els cotxes patrulla tant de la policia local com de mossos, poques rondes de vigilància, sense mitjans disuasoris com poden ser càmeres de seguretat,etc...

Instal·lar càmeres de seguretat a les entrades i sortides de la urbanització, instal·lar lectors de matrícules i que la policia rebi al moment un avís que un cotxe robat, o un cotxe que està a la llista de sospitosos està circulant per qualsevol de les urbanitzacions no crec que costi tant com el sou anual d'un policia i pot ser molt útil. Podria donar més idees per fer i possar en pràctica però no sóc regidor ni em paguen un sou. I com a ciutadà de Les Pungoles, ni m'escolten seriosament ni es fa res al respecte tan sols a l'Ajuntament per presentar una instància i denunciar-ho.