8 de set. 2015

La por als robatoris torna a Les Pungoles

Donat un darrer cas de robatori a una casa de Les Pungoles a l'Av Pedraforca, ha tornat la preocupació pels robatoris a vivendes pungoles en el xat de "Gent de Pungoles".

PUSA ha comentat que encara espera informe de robatoris del govern de SAV des de fa més de 6 mesos. Esperem que es prenguin mesures preventives per no repetir la situació de darrer hivern.


Segons dos anòims en aquest Blog, dels que adjuntem imatges, també s'ha produït un robatori a Can Miret amb uns possibles sospitosos.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Confirmat un altre cas al carrer Cerdanya de Can Miret durant el dimecres 9. A plena llum del día han entrat i s,han endut portatils, rellotges, camera, mobils,etc. Fins i tot dues motxil.les. Tingueu precaució i aviseu a la policía de qualsevol fet o activitat sospitosa.

Anònim ha dit...

Sembla ser que van veure a dos joves sospitosos d'uns 20 anys, prims, pell morena, un més alt que l'altre el dimecres entre les 6 i les 7 de la tarda al davant de la casa on van entrar al carrer Cerdanya. Anaven ben vestits, no roba sport, de fosc. Portaven dues motxiles fosques, les que probablement es van robar dins de la casa. Un d'ells portava el cabell més rapat pels costats. Portaven un "pinganillo" a una de les orelles, possiblement per comunicar-se entre ells, o amb algú altre.

Pot ser algú els va veure, durant la tarda del dimecres, anant a buscar un cotxe cap a l'area d'aparcament del Paddel de Can Miret, entrar a algun cotxe, o agafar alguna moto. O potser, abans de cometre el robatori.

Si algu recorda haver-los vist, el seu cotxe, model, color , o els ha tornat a veure, seria convenient avisar a la policia donant dades addicionals. Esteu alerta davant qualsevol acció sospitosa.

Rut Roig ha dit...

Ull! Ahir a la nit van entrar a robar a casa me mare que viu a Alfou i els mossos confirmen que van robar 3 cases més del mateix carrer i una altre de les pungoles!!