25 de set. 2015

Les tres "patates calentes" de l'alcaldessa i del govern de SAV

Segons ens ha traslladat el PUSA, en el darrer ple els veïns de SAV que van assistir al ple per deixar en evidència que com la sèrie americana dels anys 80 "Los problemas crecen". Li creixen els nans a un govern de pactes inviables amb persones amb poca voluntat de treball, poca preparació i poc creibles (excepte comptades excepcions), que el que si saben es passar-se la pilota i no parlar entre ells. Una alcaldessa i govern més preocupats per aspectes supramunicipals que pels veritables problemes dels veïns i de fer les coses com cal.

Tres són els temes de difícil solució que l'Alcaldessa de SAV, amb tendència a deixar morir els problemes de les urbanitzacions si no hi ha prou soroll, té a sobre la taula per veu dels propis veïns amb el recolzament de l'oposició (CanVi i PUSA). Aquests deures de nivell que l'Alcaldessa i el seu equip han d'encarar són:

- La futura recepció parcial de l'Ajuntament de Sant Pere a Les Pungoles i sobre tot  el tema de la seguretat i robatoris a les vivendes de les urbanitzacions, que encara que ho vulguin amagar darrera que no constin denúncies, cada cop és més greu i genera més por conforme s'apropa l'hivern. No ho volen manifestar però saben que el problema hi és, i tard o d'hora si no fan quelcom s'els girarà en contra. PUSA ho seguirá portant al ple tantes vegades com calgui, però caldrà soroll i movilitzar-nos si volem viure tranquils.

- L'altre "marronet" molt malt portat, similar al que va passar fa uns mesos a Les Pungoles és el canvi de senyalització al carrer Pau Casals. Un cop arreglat la Farinera (Gràcies al PUSA), sense cap estudi previ i sense parlar-se entre les diferents carteres de govern (ERC i CDC), s'ha decidit canviar la senyalització en el carrer Pau Casals del nucli urbà per on pasen aproximadament 5000 vehicles per anar cap a les urbanitzacions. Això ha aixecat en armes els veïns d'aquest carrer (amb raó) demanant perquè s'ha fet aquest canvi, on està l'estudi previ i perquè no s'ha avisat i vigilat adequadament aquest canvi per evitar accidents. Gran problema de difícil solució sense afectar a ningú, mal estudiat i pessimament informat......Us sona (Antena telefonia a Pungoles va passar el mateix i ho van voler tapar amb el POUM)?? Igualet, igualet!!


- Per últim alguns veïns de Can Miret després de parlar amb el PUSA, els quals van presentar instància que va rebre com resposta un tot OK i a callar de mans de l'alcaldessa, estan afectats pel soroll i iluminació excessius i en horaris que incompleixen l'ordenança municipal de SAV de les pistes de Tenis i Pàdel de Can Miret. Sorolls de pilota, crits i llums malt enfocats i de elevat nivell provoquen problemes i malestar constant i insostenible en les vivendes de Can Miret al voltant de les pistes esportives de la mateixa urbanitzacióLes apostes estan sobre la taula, però com els afectats no fagin més soroll, l'alcaldessa i els seus aliats ho deixaran en silenci i a l'espera a veure si mor per si sol i passa un any més, a costa del patiment dels afectats......

P.D.: El que si saben es repartir targetetes i anar de Relacions Públiques .... però com va dir una veïna ahir al Ple "Paraules boniques i pocs compormisos ferms i pocs fets"