19 de set. 2015

Nou robatori a Les Pungoles....torna la lacra del 2014 i Sant Pere i Sant Antonii faran quelcom??

En el xat de Gent de Pungoles tornen a informar d'un nou robatori a una vivenda de C/Cadí amb Avda. Pedraforca, on han entrat per la finestra trencant vidres i han regirat tata la vivenda. Segons han informat els veïns propers han robat electrodomèstics, bicicletes, eines.

Tot i que els darrers robatoris pertànyen a la part de Sant Pere de Vilamajor, PUSA ja ha informat en la seva web que tornarà a portar el tema al ple a veure que respon l'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, de la que encara s'espera un informe de robatoris del 2014 que sembla no vol fer o donar a la oposició per informar als pungoleros. Hem de dir que els robatoris en altres municipis també són un fet, tan en vivendes unifamiliars com en pisos, però els ajuntaments han augmentat els elements dissuasoris. Que farà SAV i SPV amb aquest problema que ens afecta ja fa massa??
1 comentari:

Anònim ha dit...

No tots el casos són a Sant Pere. La setmana passada vam tenir un cas Can Miret. La Policia Local de S. Antoni va ser avisada dels fets. També hi han hagut casos els darrers dies de línees telefóniques tallades, que és també el que fan els "cacos" per tal d'inutilitzar les alarmes que funcionen via telefònica. Es prega a tots el veins que pateixin aquesta situació, ho comuniquin ràpidament a la Policia Local o als Mossos de Granollers.

Des de llavors, no sembla que estiguem més protegits. Lamentablement, la situació és precupant.