19 de nov. 2015

Incident greu amb armes de foc amb l'atac i mort d'un gos pels habitants de casa ocupa a Les Pungoles

Segons informacions rebudes a través del xat, en el dia d'ahir un gos d'uns veïns pungoleros es va veure atacat pels gossos del ocupants il.legals de la vivenda de Canigó 4 a Les Pungoles. En plena discusió pels fets un familiar d'un dels ocupants il.legals va treure un arma de foc i va apuntar al cap a l'amo de gos ferit amenaçant-lo. Després de la corresponent denúncia es van personar Policia Local i Mossos d'Esquadra. Sembla que el propietari amb l'arma de foc es va entregar a la policia, i se'ls ha demanat que abandonin la vivenda ocupades en 15 dies. Ara toca vigilar i fer complir, assegurant que no es generin situacions similars en el futur. El més trist és que una família pungolera ha patit la pèrdua d'un gosset i han experimentat una por indescriptible amb uns fets que no haguessin tingut que passar mai.Aquests fets explicats pels afectats al xat de Gent de Pungoles van tenir com a resultat la mort del gos atacat. Volem manifestar el condol i el recolzament a la família pungolera, i volem demanar públicament que l'Ajuntament i les autoritats competents prenguin les mesures adients perquè les ordenances es compleixin i les actituts agressives i delictives es reprimeixin i castiguin contundentment.

Els Pungoleros estan preocupats. Molt preocupats per la seva seguretat en general, molta atacada en els darrers anys, i poc recolzada pels ajuntaments. I segons la resposta de les autoritats i l'ajuntament, es preparen possibles movilitzacions. PUSA ja va consultar la situació i va demanar explicacions a la alcaldessa, que va respondre "que estava tot controlat".....Així ho esperem, perquè no caldria que les conseqüències encara arribin a ser més greus pels veïns de Les Pungoles. PUSA s'ha compromés a estar darrera del tema fins al final.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Veins i Veines,

això sembla que s'està descontrolant i s'està assemblant cada vegada més al Bronx. Fa just una setmana, el 13/Nov, un altre robatori més en una casa de Can Miret. I ja van no se sap quants amb els darrers mesos! Ara això. Evidentment la situació està fora de control per part dels nostres estimats ajuntaments (Sant Antoni, i Sant Pere), i dels Mossos.


Molts Ànims i Forçes a tots els afectats.

Si ens vam movilitzar per unes antenes, també haurem de començar a fer força per a que ens prenguin seriosament.

Fins quan?

Anònim ha dit...

ÉS VERGONYÓS EL QUE PASSA A LES URBANIZACIONS DE SAV