1 de nov. 2015

Nou robatori a Carrer Tagamanent (Octubre 2015)

Segons es va informar ahir en el xat de Gent de Pungoles, durant el vespre del dia 31 de Novembre, mentre els propietaris estàven al cinema, es va produïr un robatori de joies i diners en efectiu principalment, en una vivenda del carrer Tagamanent.

PUSA segueix perseguint mesures al respecte per part de l'ajuntament mentre les alcaldesses miren a un altre cantó amb dades no actuals de denúncies fetes i diuen que no hi ha cap problema.......segur??


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins quan Sra Berdala ??? A qué hem d'esperar a que actuin i trobin els lladres que s'estan passejant per les nostres urbanitzacions ?? Han d'entrar a casa seva ??

...I l'alcaldessa dient que NO hi han hagut robatoris a les urbanitzacions en juliol, agost i setembre al ple de l'Ajuntament, quan hi han hagut vàries entre Can Miret i Les Pungoles, que consten a la Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor i als mossos d'Esquadra de Granollers !

Quan estarem protegits ?

Vergonyòs. Ànims a la nova familia afectada.

Anònim ha dit...

fa 1 mes, quan hi va haver una altra onada de robatoris i des d'aquest blog es va insistir en noves mesures disuassòries i de major vigilància pels municipals, es va veure més presència d'agents patrullant amb cotxes en els dies consecutius. Passats uns dies, la ronda municipal ha tornat a ser invisible.

Anònim ha dit...

S, haurien de instal-lar cámaras per totes les entrades de les urbanitzacions Pungolas/Can Miret i vigilancia entre tots, cotxes sospitosos que circulen poc a poc, pendre la matricula i model de cotxe, vigilancia diaria de Guardia urbana i Mossos d,esquadra