20 de nov. 2015

Què som per vostè alcaldessa??

PUSA ens ha fet arribar aquest comunicat que va publicar ahir respecte a missatge que va publicar l'Ajuntament en la seva web. Ens resulta vergonyós com compara delinqüents amb veïns i com informa de l'adrça del veí afectat com si res..... No té assessors el govern de SAV? No sap fer les coses com cal?? Ara diran que ho estaven treballant com ja va pasar amb l'antena......NO COLA ALCALDESSA I REGIDORS DE GOVERN!! SÓN NEFASTOS COMUNICANT I INFORMANT I ENS SEMBLA QUE EN EL NOU MANDAT NO HAN MILLORAT!!
Comunicat del PUSA:
Ahir divendres, un veí (No donem dades per exprés desig de la família) va veure com la seva gosseta era atacada i morta per un gos d’ uns veïns que tenen una torre ocupada a lesPungoles. Aquest veí, indignat al veure mortalment ferida la seva gossa va demanar explicacions als autors dels fets, que van reaccionar amenaçant amb un arma de foc al propietari de la gossa.
Els mossos i la policia local van actuar amb diligència i van detenir els agressors. Avui s’ hacelebrat el judici ràpid per faltes d’amenaces. És a dir, res de res. Els condemnats han aportat un arma de joguet que s’ hauria de veure si era la mateixa amb la que van amenaçar els veïns.
No és alarmisme, son fets gravíssims que mereixen una resposta millor que la publicada al web de l’ ajuntament. En la notícia d’aquesta web municipal , es titlla d’ incident i conflicte entre veïns un fet que ni és un incident ni un conflicte entre veïns. Una de les parts si que és un veí que paga la seva hipoteca, l’ IBI, la quota de conservació, el llum i l’ aigua i tots els impostos. Els altres son persones que han ocupat una vivenda i viuen al marge de tota legalitat, i que a sobre amenacen els veïns de les Pungoles.
És intolerable qualificar els fets de incident o conflicte entre veïns. I també ho és posar les dades del carrer dels veïns afectats i el número de la torre en una web pública. PUSA va contactar amb els veïns objecte de les amenaces i ens va demanar mantenir el anonimat, cosa que hem fet. Entenem que l’ Ajuntament hagués pogut preguntar els afectats si els semblava bé el redactat d ela noticia abans de publicar-la.
No és de rebut que es menystingui la gravetat dels fets fent referència a un arma falsa que ignorem si és la mateixa amb la que es van produir els fets. Els mateixos agressors van entregar l’ arma als mossos, i per tant van poder entregar-ne qualsevol diferent, i per descomptat que no fos de foc.
Tampoc ens ha agradat que havent demanat ahir per correu i via whatsapp a l’ Alcaldessainformació dels fets amb tres preguntes concretes, s hagi publicat una informació al web municipal sense haver tingut el detall de fer-nos-la arribar als regidors que la varemdemandar.
Francament, molt malament. Poca sensibilitat en vers els afectats i poca comunicació en vers els regidors del PUSA.