28 de gen. 2016

Incapaç.....

Carta oberta prèvia al Ple d'avuí dijous a SAV on el regidor Israel Sugranyes ens trasllada les raons de la seva renúncia a l'acta de regidor:"Us vull informar de la meva renuncia a la meva acta de regidor del Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor perquè sóc incapaç.

Incapaç de seguir tractant amb una alcaldessa i regidors de govern que no volen escoltar ni respondre.

Incapaç de poder assistir a plens importants per les urbanitzacions que es convoquen en horaris impossibles (amb coneixement de causa i mala fè) pels que ens hem de guanyar la vida treballant lluny de l'Ajuntament.

Incapaç d'aconseguir ser informats dels pasos que vol donar el govern de SAV abans de fer-los, i només rebre atacs i desaires amb molt poca transparència.

Incapaç de rebre resposta dels precs i instàncies presentats pel nostre partit.

Incapaç de col.laborar amb una alcaldessa i regidors de govern que no volen desenvolupar comissions aprovades en plens o comissions d'investigació sobre desviacions extranyes i poc clares pel bé del poble.

Incapaç d'aconseguir que les urbanitzacions i les seves entitats deixin de rebre almoines d'un govern que diu que regala a càrrec de les subvencions miseres que dona.

Incapaç de fer treballar els governs dels ajuntaments per recepcionar les urbanitzacions sense que els ciutadans afectats s'endeutin.

Incapaç que l'alcaldessa i regidors de govern vinguin a veure la gent que pateix robatoris i  sent molta por a les urbanitzacions.

Incapaç de treballar amb un govern que el primer que fa cada mandat es pujar-se sous i còpia pressupostos anteriors, sense treballar-los amb veïns i oposició.

Per aquestes raons entre moltes d'altres d'incapacitat que manifesto, demano disculpes als votants, i alhora cedeixo el pas perquè el meu substitut pugui superara les trampes horàries dels plens, es pugui enfrontar a aquest mur que el govern de SAV ens posa devant, i reforci en tots els plens i moments i sense obstacles l'equip del PUSA al que tinc tanta estima i admiració pel que hem fet i faran.

Molts van criticar el parlament del meu company Ferran el dia de l'investidura, però les raons que he detallat no s'allunyen gaire d'aquelles paraules que es van considerar excessives. 

La meva ètica personal no em permet rebre cap conpensació i ocupar un lloc per no poder fer el que cal i quan cal per culpa de les males formes dels que haurien de buscar el bé comú, buscant aplegar i no descartar. Espero que els que tinguin que votar, votin, i els que tinguin que marxar, marxin, perquè conductes com les que exposso no existeixin en aquest segle i en aquest municipi mai més.

Només em resta agraïr de tot cor aquests darrers 5 anys de treball amb els meus companys i amics del projecte PUSA, dels que estic més que orgullós i agraït. Gràcies Ferran per TOT el que has fet, m'has ajudat a fer i m'has ensenyat a fer. Que no et canviin. Gràcies Jordi (ets un crack com amic i company) i gràcies Jesus, Jose Maria, Rut, Montse i tot l'equip que resta. Enorme agraïment a la família que m'ha soportat tot, i als votants i simpatitzants que ens han recolzat ara i sempre. Ànims PUSA i no defalliu perquè les urbanitzacions us necessiten!!"

Israel Sugranyes
Exregidor del PUSA a SAV

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ànims Israel !!
Molt bona feina la que has fet en tots aquests anys.