16 de març 2017

Un Febrer complicat per Les Pungoles: Ocupació, accidents i robatoris

Aquest darrer mes de Febrer ha destacat per portar coses bones i no tan bones a Les Pungoles. Nevades i millores en vigilància i sots d'asfalt, han estat acompanyts de certes i preocupants ombres.

Hi han hagut ocupacions en vivendes en venda de bancs. També s'han produït accidents de trànsit en cruïlles reincidents a l'entrada de Les Pungoles des de la ctra de Cànoves i ha tornat el llast dels robatoris en vivendes de la nostra urbanització.

No volem aixecar alarmes però ohi han algunes coincidencies temporals amb aquests problemes que han retornat que poden portar-nos a sospites. Esperem que l'ajuntament i els serveis municipals no defallin i busquin solucions.

Vivendes ocupades

Robatoris en vivendes
accident greu


1 comentari:

Anònim ha dit...

les ocupacions de les dues cases de bancs que nombreu, no cal alarmarse perque em vist que son dues families amb nens petits, els robatoris no tenen cap relacio amb aquestes okupacions, cal reforçar la vigilancia ya que la policia hauria de passar mes vegades per evitar robatoris, les okupacions repeteixo son families y no fan res de dolent, no te res a veure amb altres okupacions dolentes que ens an traigut tan mals de caps.