24 de març 2018

Per les antenes i els seus defensors

Hi ha qui reclama estudis per demostrar que són dolentes les antenes (que algún podem trobar).....la pregunta és hi han estudis que diguin que no ho són ara o amb efectes d'aquí 15 anys??

Tot i així la Geobiologia ha demostart que els seus efectes s'accentuen en els cubs de les xarxes magnètiques i els seus vertex.

Per més dades i que seguiu repensant si voleu antenes al costat de casa o preferiu el que vau buscar quan vau comprar la vivenda de les Pungoles (Natura i salut), us donem accés a un vídeo de Raul de la Rosa molt ilustratiu (Interesant minut 17).


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que ets tossut, reincideixes en els mateixos errors.
De veritat creus que aquest home te cap credibilitat per parlar sobre si les antenes de telefonia son perjudicials per a la salut?
El que recull en els seus llibres no és cap ensenyança científica. Parla d'esoterisme.
Observes cap diferència entre l'astrofísica i l'astrologia? Doncs això.
L'Organització Mundial de la Salut, OMS, i multitut d'universitats de telecomunicacions de tot el mon, han realitzat i publicat estudis seriosos i contrastats des de fa molts anys sobre la incidència de la radiació produïda per antenes en els humans.
Només cal cercar-los a internet, però com s'allunya del teu pensament desitjat (el que està influenciat per desitjos i fantasies), t'estalvies aquesta tasca.
Bravo per la honestedat!

Israel Sugranyes ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Israel Sugranyes ha dit...

Et recomano la contra de La Vanguardia del darrer dissabte o diumenge http://www.lavanguardia.com/lacontra/20111010/54228364832/no-se-olvide-de-apagar-el-wi-fi-por-la-noche.html ......deixa de tatxar d'esoterieme l'opinió dels demés... si vols antenes al costat de casa teva potser estaran millor. Et comento que la OMS no reconeixia la carn vermella com a factor de risc de càncer de cólon fins l'any passat. Potser cal que evitem riscos que ja comencen a ser evidents. Honest seria colocar antenes al costat de casa teva si tan les defenses i signar els comentaris.

Anònim ha dit...

Veig que segueixes sent honest..., quan els comentaris no van en la teva línia, demanes signar-los. Et recordo administrador del blog, que vas ser tu qui va permetre i defensaves a tota costa que els comentaris poguessin ser anònims.
Jo no defenso les antenes, per favor rellegeix amb atenció el que he escrit.
Només demano que per rigor i honestedat, qui escrigui sobre aquest tema o sobre qualsevol altre, ho faci amb coneixement de causa. No vull ser adoctrinat, vull entendre i aprendre.

Israel Sugranyes ha dit...

Perdona, però pots publicar anònimament, com estas fent, però això no et permet destacar com honest i a sobre menystenir les opinions i honestedat dels demés. Signa les opinions si vols que siguin valorades com a objectives i sense interesos personals o administratius. Potser ets un regidor de govern? potser treballes a telefònica i us interesa col.locar antenes amb el mínims de cost perquè la instal.lació prèvia ja està feta?? Em vols donar exemples d'honestitat sense donar la cara??.... Pública el que vulguis com fas, anònimament, cap problema ni blindatge, però no donguis exemples d'honestedat i objectivitat, i et demano que ens ilustris amb la teva imparcialitat, si la tens. Gràcies