18 d’abr. 2018

Quasi 300 signatures per reobrir el restaurant de les Pungoles.

L’AAVV de Les Pungoles va presentar fa unes setmanes, un document demanant a l’Ajuntament que es reobrís l’espai del restaurant la Terrassa de les Pungoles tal com es va prometre a fer, fa més d’ un any. Vora de 300 veïns van signar el document que va tenir ressò dins l’ ámbit local al diari el Nou 9 que va publicar la noticia dilluns.
Des que la concessió va extingir-se anticipadament per incompliment dels concessionari, el restaurant ha estat tancat, llevat de alguns dies molt concrets i en unes condicions limitades de servei. L’Ajuntament no vol fer-se càrrec de les despeses de condicionar el local públic normes de salubritat, mesures antiincendis, etc ) i per tant argumenta que sigui el concessionari que les faci. Però a l’ hora no treu l’ equipament a concurs, i per tant no tenim les bases ni exigències que demanarà l’ ajuntament. És a dir ni fer, ni deixar fer. No interessa. Entenem que un cop recollides les 300 signatures que poden traduir-se en 300 vots menys per l’equip de govern ) començaran a córrer, malgrat que els terminis ja els tenim a sobre i serà impossible obrir al juny amb el servei normal de tot restaurant.
A més, la tanca que impedeix l’ accés s’ ha col·locat un any després que les instal·lacions fossin saquejades i quedant la font pública en marxa ningú s’ ha preocupat de tallar l’ aigua ) però a l’ hora sent impossible accedir-hi.
En definitiva, improvisació, manca de cap pla concret per a les Pungoles, sordesa institucional, i reacció únicament un cop els veïns es mobilitzen. Tot plegat, lamentable.
Notícia al 9nou