30 de set. 2018

Medicions in-situ pels incrèduls i mals governants

L'empresa Geobiolocat, que fa medicions de radiacions elctromagnètiques en les llars i en els municipis ha publicat un vídeo on mostra l'afectació de les antenes de telefonia de dades respecte els nivells de camps electromagnètics d'alta freqüència en el municipi de Teià al Maresme. La Baubiologie Alemana va marcar com a límit saludable pels humans els 614 µW/m2 i com veureu com aquestes antenes arriben a superar sobradament aquest límit i inclús els valors que pot donar l'equip. Recordeu que la Sra. Alcaldesa de SAV i els seus regidors van voler instal.lar una d'aquestes antenes al costat de les vivendes de Les Pungoles (quan diem al costat és tocant amb elles). Voleu això pels vostres fills només per enviar més ràpids els Watsapps i amb la possibilitat de fibra a casa??

Cada cop més municipis es preocupen per evitar aquestes radiacions als seus veïns, i per això demanem que les AAVV i l'oposició obliguin als governants de SAV i Sant Pere de V. apliquin com cal el Principi de Precaució. No us deixeu enganyar per Responsables de Telfònica que amaguen la veritat ni dels seus amics Regidors de PDCat que s'amaguen darrera d'anònims, i van acusant als demés de pseudopolítics, oblidant la salut i el patrimoni dels seus veïns més propers.

Ja podeu veure que l'antena del nucli urbà l'han instal.lat ben lluny de les cases (al polígon industrial).....com diria "La Bombi" ¿Por qué será?...