11 d’abr. 2019

No farem res amb aquests titelles de teatre

Podem fer totes les obres del món i pensar que així tenim contents als veïns, però de que serveixen uns pistes de tenis sense xarxes com cal?....

És una vergonya que un regidor (Sr. Bagunyà) de PDCAT o JUNTSxCAT, o com sigui que es diguin ara, i que viu a les Pungoles, cobri un sou, rondi pel veinat i vagi als plens, i sigui incapaç de veure l'estat deplorable de les xarxes de tenis de les instal.lacions poliesportives de Les Pungoles. I ens diran que ell no s'ocupa d'esports, però té ulls a la cara i treballa colze a colze amb els seus companys (segons diuen ells), i em sembla que té llengua i cervell per fer veure als seus que cal fer quelcomper donar sentit a la inversió feta.

xarxes amb forats. Ha entrat la bola??

lligades amb bosses de plàstic

Despenjades i amb herbes a la pista.
Estat deplorable de les xarxes i les pistes des de fa mesos


I després, just abans de les eleccions, després de quatre anys sense fer els deures, ens venen a fer xerrades i preguntar que volem, per fer veure que els interesa quan només volen guanyar vots ara al maig. Potser, aquests polítics interesats (no interesants) haurien de saber fa temps el que preocupa i necessiten els veins de Les Pungoles, i no venir a fer el "paseíllo" quan faltes unes setamnes per les eleccions.

Senyos de ERC i PDCAT(o com sigui ara).....arreglin les xarxes de les pistes de tenis i ajudin a Les Pungoles a ser recepcionades, i deixin de fer teatre del bo. Quan tinguin les noves regidories de nou faran el que fan cada quatre anys, seure i mirar pel nucli urbà i donar-nos les almoines perquè estiguem calladets i votem quan ells volen.