31 de maig 2019

Tenim pacte a Can Record...CanVi i PUSA governaran plegats!!

Finalment ho hem aconseguit!! Ahir dia 30 de Maig del 2019 a les 20,30h a Can Record es va refermar el pacte de govern entre CanVi i PUSA pel proper mandat. Junts governaran a Sant Antoni de Vilamajor després d'anys picant pedra a l’oposició, sense defallir. Aquest pacte trenca amb l'hegemonia dels partits hereus de CiU i els seus aliats (ERC entre altres), i que no s'esperaven aquesta derrota electoral. Això implicarà que el govern municipal es centri en els problemes municipals i abandoni el centralisme crònic i les polítiques que impacten lluny de casa.

En el Pacte de Can Record hi van participar Raul Valentí (CanVi), Ferran Calvera (PUSA), Maria A. Alonso(CanVi), Natalia Duran (PUSA), Quim Verges (CanVi), Jordi Sibina (PUSA), Elena Pino (CanVi) i Israel Sugranyes (PUSA).

Gràcies als vots dels ciutadans que ha permés aquest pacte, les urbanitzacions podran participar de les decisions com es mereixen. L’alcalde serà Raul Valentí de CanVi i es crearà una regidoria específica de Urbanitzacions, que estarà en mans de Ferran Calvera de PUSA, i que serà clau per tractar i vehicular les nostres problemàtiques.

Tocava un canvi i aquest ha arribat per fi. Felicitem a CanVi amb la seva nova alcaldia, i als nostres companys del PUSA que s’han deixat la pell per arribar fins aquí.

Pacte de Can Record entre CanVi-PUSA

Alguns menbres de l’equip del PUSA


Ens espera una legislatura que estarà plena de reptes i molt exigent, però alhora plena de projectes ilusionants que milloraran les urbanitzacions, la vida social, les entitats i AAVV's, i tot el municipi de Sant Antoni de Vilamajor.


Podem estar d’enhorabona!! I a partir del 15 de Juny, quan es prengui possessió dels càrrecs tocarà treballar de valent!!

2 comentaris:

Frederic Olivera ha dit...

Molt Bona noticia, estem molt contents, a treballar per les nostres urbanitzacions !! Enhorabona !! I una forta abraçada !!

Pungoles-opina ha dit...

Moltes gràcies Federic.....ara toca treballar de valent i fer que les coses comencin a canviar a SAV i les urbanitzacions!! PUSA ho té present i farem tot el possible donada la vostra confiança. Una forta abraçada, salut i records. Israel