15 de set. 2022

Les obres de Les Pungoles ja tenen projecte definitiu...cal anar a la reunió informativa

Segona informa l’Associació Veïnal de Les Pungoles,  la Regidoria d’Urbanisme i Medi Ambient de SAV, ha contactat amb ella per tal de comunicar el següent missatge:


“En relació a l’assumpte referenciat, us informo, que està prevista una reunió informativarelativa al projecte d’urbanització de Les Pungoles per al dia 30 de setembre de 2022 a les 19.00 hores a l’edifici del Patronat (Av. Catalunya, 4) amb la tècnica de l’empresa Piñol Sanjaume, SL que està redactant el nou projecte, amb el tècnic de la Diputació especialista en urbanitzacions amb dèficits urbanístics (UDU’s), el regidor d’Urbanisme i l’Alcalde de l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i tres regidores de l’ajuntament de Sant Pere de Vilamajor (ells avisaran a les persones veïnes de la seva part de Les Pungoles).

Això vol dir que la presència dels propietaris en la reunió informativa és primordial per poder conèixer l'actual revisió del projecte d'bres a Les Pungoles, i que després no vinguin els dubtes i els conflictes. No hem de deixa passar aquesta oportunitat de fer crèixer el valor del nostre patrimoni amb el millor dels criteris i amb la màxima informació


2 comentaris:

Lorena Gutierrez ha dit...

Bona tarda, rns interessa ser-hi en aquesta reunió però vivim fora del país. Hi ha alguna altra possibilitat? Per zoom per exemple? Al igual que vivim fora i paguem impostos..... i haurem de potser participar en els costos. Volem ser-hi present d'alguna manera.

Pungoles-opina ha dit...

Bones Lorena....heu de trucar a l'Ajuntament de Sant Antoni (938452400) i preguntar per Ferran Calvera (PUSA),Regidor d'urbanitzacions, perquè li expliqueu la situació.